onsdag den 3. maj 2017

Fortsatt hög efterfrågan på butikslokaler i Göteborg

Efterfrågan på butikslokaler i Göteborg har de senaste åren inte direkt minskat. Intresset för att starta upp och driva butik i Sveriges näst största stad är stort då staden de senaste åren har blomstrat av såväl befolkningstillväxt och av positiva vindar inom stadens turism. Framförallt om somrarna hörs framförallt danska och norska shoppingsugna turister på Avenyn och inne i Centrum. Stora konserter på Ullevi, soliga dagar på Liseberg samt både handbolls- och fotbollsturneringar är också viktiga inslag i det som lockar folk till Göteborg.

I takt med att Göteborg växer har även intresset för butikslokaler i Göteborgs utkanter ökat markant. Även om det fortsatt är väldigt populärt och eftertraktat att driva butik inne i Göteborgs Centrum, finns det flera fördelar att hålla ett öga på de köpcentran och handelsområden som numera finns över hela Göteborgsområdet. Ett första steg för dig som letar efter en butikslokal i Göteborg bör därför vara att noggrant fundera på vad för slags butik du vill driva och sedan överväga i vilket område du har störst potiental för din butik. Du kan enkelt få en uppfattning om utbudet på marknaden via Verksamhetslokaler.se här.

Det är få som har missat fördelarna med butikslokaler i Göteborg Centrum, men det finns många framstående handelsområden och köpcentran som växer fram som allt mer konkurrerande alternativ till city-handeln. Verksamhetslokaler.se har därför i sitt senaste inlägg skrivit lite mer om vad man allmänt ska tänka på när man letar efter en butikslokal i Göteborg samt gått in mer på fördelarna på alternativ till city-handeln. Läs hela blogginlägget här.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar