torsdag den 22. juni 2017

Att tänka på i jakten efter en restaurang till salu i Stockholm

Få tips när du söker restaurang till salu i Stockholm här
Att hitta den perfekta restaurangen till salu i Stockholm är inte det enklaste när man vill starta eget. För att göra det något lättare har Verksamhetslokaler.se tagit fram en del tips som kan vara användbara i jakten efter en restaurang till salu i Stockholm - läs hela blogginlägget här.

Är du en av de svenskar som drömmer om att starta eget i form av en restaurang i huvudstaden? Då kan du ta hjälp av dessa fyra tips nedan, för att göra din sökning efter en restaurang till salu i Stockholm något mer smärtfri!

Vad är anledningen till att restaurangen är till salu?
När du hittar en restaurang till salu i Stockholm som verkar bra ska du först fundera varför den är till salu - finns det någon naturlig orsak? Undersök också alla potentiella riskfaktorer - kommer befolkningsantalet i närområdet förändras? Ser skatterna ut att komma att ändras? Finns det konkurrerande restauranger i närheten?

Besiktning
Om du hittar en restaurang till salu i Stockholm som du är så pass intresserad av att köpa, så ska en besiktning utföras av en oberoende tredje part. Det är också viktigt att det inte bara är lokalen som besiktas, utan även inventarier om sådana medkommer i köpet. Om det är något som inte fungerar som det ska är det viktigt att komma överens om vem som ska stå för kostnaderna - och att detta också skrivs in i ett eventuellt kontrakt.

Skaffa all kunskap du kan
När du letar efter en restaurang till salu i Stockholm är all kunksp som går att få värdefull. Läs därför genom alla restaurangens rapporter, årsredovisningar, marknadsföringsmaterial och liknande dokument. Ju mer du vet, desto enklare blir det att ta rätt beslut.

Sätt framtida mål
När kontraktet är underskrivet av båda parter, och restaurangen då är din, är det viktigt att du sätter upp tydliga mål. När kommer investeringen att vara återbetald? Hur många personal behöver du? Hur många gäster räknar du mer per dag? Det är också viktigt att följa upp på målen med jämna mellanrum.

Nu är det bara att komma igång i sökningen - här hittar du restauranger till salu i Stockholm!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar