onsdag den 5. juli 2017

Fördelarna när du hyr in dig på ett kontorshotell i Stockholm

Läs mer om kontorshotell i Stockholm här
Att vara på jakt efter ett kontor i huvudstaden är inte det enklaste. I sökningen kan det dock vara en bra idé att tänka på vad som är bäst för ens verksamhet - att hyra ett eget kontor eller att hyra in sig på ett kontorshotell i Stockholm? I det senaste blogginlägget på Verksamhetslokaler.se listar de fördelarna med att hyra in sig på kontorshotell!

Precis som bostadsmarknaden i Stockholm så har även kvadratmederpriset för kontorslokaler stigit rejält på sistone. Detta har i sin tur lett till att efterfrågan blivit på kontorshotell i Stockholm blivit allt större. För mindre företag finns det många fördelar med att hyra in sig på ett kontorshotell istället för att ha ett eget kontor - dels för att de erbjuder möblerade kontorsplatser med kontorsservice till ett fast månadspris. Det är dock viktigt att väga fördelarna mot nackdelarna, som alltid innan man beslutar sig. Om du är intresserad av att hyra in dig på kontorshotell hittar du en översikt över kontorshotell i Stockholm som har lediga platser här.

Flexibilitet i kontraktet
En av de största fördelarna med att ha sin verksamhet på ett kontorshotell i Stockholm tycker många är de flexibla kontraktstiderna. Många kontorshotell erbjuder kontrakt på antingen månadsbasis eller generellt generösa uppsägningstider. Detta är något många företag föredrar eftersom det gör att man som företag har större flexibilitet om man t.ex. plötsligt behöver större plats i takt med expansion av företaget.

Kan vara mer ekonomiskt
För mindre företag är kontorshotell i Stockholm ofta ett mer kostnadseffektivt alternativ än att ha en egen kontorslokal. Då lokalen och tjänsterna delas med andra företag betyder det också att kostnaderna för alla fasta avgifter delas.

Möjligheter att nätverka
Då man sitter tillsammans med andra företag i ett kontorshotell vilket gör att man får en annan möjlighet att bredda sitt närverk. Då de olika företagen ofta är i ungefär samma fas i utvecklingen kan man hjälpa och inspirera varandra.

Möjlighet till attraktiv adress
Många av kontorshotellen i Stockholm erbjuder en attraktiv adress, vilket är fördelaktigt ur många aspekter. Samtidigt som det såklart har logistiska fördelar, ser det även bra ut att kunna erbjuda en möteslokal på en attraktiv adress samt att trovärdigheten för verksamheten ökar. En attraktiv adress på ett kontorshotell i Stockholm bidrar även till att arbetsplatsen i sig är attraktiv, vilket speciellt många unga värderar högt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar